learn this here nowdanbooru pokemon
learn this here now 3gp homemade xxx

Grib muligheden for et gratis børnetestamente

Du har mulighed for at få oprettet et gratis børnetestamente gennem den juridiske online platform Dokument 24. FDF har nemlig indgået et samarbejde med denne virksomhed således, at alle medlemmer af FDF kan gribe muligheden for at få lavet et børnetestamente uden, at det koster noget.
Brug 10 minutter for børnenes skyld
Det tager kun 10 minutter at oprette et børnetestamente hos Dokument 24. De 10 minutter er værd at investere for at sikre dine børn, hvis begge forældre pludselig ikke er her mere.
Har du fået lavet et børnetestamente, er det dig, der har indflydelse på, hvor dine børn skal være, hvis der sker forældrene noget. I børnetestamentet skriver du dine ønsker til, hvem de mindreårige børn skal placeres hos.
Du har også muligheden for at afsætte et månedligt beløb af børnenes arv til værgerne. Dette beløb skal bruges på noget, som børnene har brug for. Det kan eksempelvis være, at børnene har brug for en gamerstol, en ny seng eller lignende. Lav et børnetestamente her.

Har du ikke lavet et børnetestamente?
Hvis du ikke har lavet et børnetestamente, og I forældre går bort, er de efterladte børn stillet på en anden måde. Når der ikke foreligger et børnetestamente, er det en sagsbehandler fra Familieretshuset, der tager over. Denne sagsbehandler skal, ud fra samtaler med børnene og familien, vurdere, hvor det er bedst for børnene at tilbringe deres opvækst.
Det giver muligheden for, at dine børn kan havne et sted, hvor du ikke ønsker, de skal være. Med det juridiske dokument, som et børnetestamente er, er det dig, der er med til at vælge, hvor børnene vil få den bedst mulige omsorg.

Lav et testamente hvor FDF Øster Bjerregrav indgår
Du kan også få lavet et gratis testamente hos Dokument 24, hvis du går med tanker om at betænke FDF Øster Bjerregrav i det. Har du allerede et testamente, kan du oprette et legat til fordel for FDF Øster Bjerregrav. Det er også muligt at gøre dette gratis hos Dokument 24. Læs mere her eller kontakt FDFs forbundskontor på tlf. 33 13 68 88 eller på mail
fdf@fdf.dk.

biqle